Despre

“Sanatate si frumusete din interior spre exterior”

Pregatim un super eveniment expozitional in primavara 2020

Un look reușit nu înseamnă doar o haină bine aleasă. Înseamnă și sănătate care răzbate din interior spre exterior, dar și un păr frumos aranjat și o piele impecabilă. Vi le doriți pe toate, dar nu știți cum să adunați informațiile despre fiecare în parte? Răspunsul e unul singur: Look Festival Sibiu, adică primul festival din oraș dedicat modei, frumuseții, sportului și sănătății.

LOOK Festival Sibiu este un eveniment concept care-si propune sa aduca in acelasi loc, furnizori recunoscuti din domeniul sanatatii, frumusetii si sportului. Cel mai mare eveniment de estetica , beauty, spa & wellness, servicii medicale, nutritie si gestionarea greutatii.

Alaturi de partenerii nostri de la Redal Expo putem oferi expozantilor si participantilor un eveniment complex impartit in 3 zone:

– zona fashion
– zona health & beauty
– zona accesorii si bijuterii

LOOK Fashion Festival Sibiu este primul târg de design românesc din Sibiu destinat designerilor, producătorilor şi comercianţilor de articole vestimentare, accesorii şi bijuterii.
Sibiu respiră modă în stare pură în luna mai!

Evenimentul, aflat la prima ediţie, pune în valoare domeniul de FASHION din SIBIU şi din întreaga ţară.

Acest eveniment îşi propune să promoveze tineri designeri şi producători de articole vestimentare şi accesorii.

Brand-ul tău trebuie să fie la LOOK Fashion Festival!
Dacă doreşti să devi expozant la acest eveniment, nu ezita să completezi formularul de înscriere disponibil AICI

In acelasi weekend, parte din LOOK Festival se lanseaza si prima editie LOOK Health & Beauty care-si propune sa adune in acelasi loc furnizori recunoscuti din domeniul sanatatii, frumusetii si sportului.

La eveniment veti gasi o oferta larga de produse cosmetice, articole de ingrijire personala, suplimente nutritive, frunizori de servicii sportive, infrumusetare, relaxare, centre medicale, etc.

LOOK ARENA – in zona special amenajata veti putea lua parte la prezentari de moda si activitati sportive de grup.  (Pilates, Aerobic, Functional Training, Zumba etc.). Participarea la activitati este gratuita!